Easy pasta salad

Pasta salad is perfect for when you don’t really feel like cooking, it is easy and doesn’t take too much of your time.

Pasta salad, 4 servings

250 g pasta
175 g cooked broccoli
100 g cooked kidney beans
75 g olives
75 g roasted pumpkin seed
25 g sun dried tomatoes
1 bell pepper

Dressing
60 g olive oil
5 tablespoon roughly chopped parsley
4 tablespoon orange juice
4 tablespoon lemon juice
1 tablespoon honey
Salt and pepper

  1. Cook the pasta according to recipe on the package. Leave it to cool.
  2. Roast the pumpkin seed till they swell up and change colour. Leave to cool.
  3. Boil rinsed roughly divided broccoli till tender. Leave to cool.
  4. Chop the dried tomatoes and the bell pepper. Not too small or they end up at the bottom of your bowl.
  5. Mix the cool pasta, broccoli, bean, olives, tomatoes and capsicum in a bowl.
  6. Mix honey, lemon and orange juice. Add oil, salt and pepper.
  7. Pour over the pasta and mix well.
  8. Add the roasted pumpkin seed just before serving or they go soft.

____________________________________________

パスタサラダ4人分

  • パスタ250g
  • ブロッコリー175g
  • 茹でたキドニービーンズ100g
  • オリーブ75g
  • カボチャの種75g
  • ドライトマト25g
  • ピーマン1

ドレッシング:Dressing

  • オリーブオイル60g
  • パセリおおさじ5
  • オレンジジュース 大さじ4
  • レモンジューズ 大さじ4
  • ハチミツ 大さじ1
  • 塩こしょう少々
  1. パスタを茹で、冷ます。
  2. カボチャの種を乾煎りする。
  3. ブロッコリーを茹でて冷ます。
  4. ドライトマトとピーマンを大まかに刻む。
  5. ドレッシング以外の材料をボウルに入れて混ぜる。
  6. すべてのドレッシングの材料を別の容器に混ぜる。
  7. ボウルに入れて混ぜる。
  8. カボチャの種は一番最後に飾る。
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s