Vegan Olive Balls

This is a vegan version of the olive cheese balls posted earlier.

Vegan olive balls, 24

24 olives (with chili taste)
100- 150g cheese
5 tbsp oil
2 tbsp of baking powder
150g flour
2-4 tbsp water
20g Sesame seeds

1. Preheat oven to 200 C.
2. Grate the cheese.
3. Mix cheese butter and flour and add the water. Start by adding 2 tablespoons and increase if the mixture does not form in to a dough.
4. Form 24 cakes. Place one olive in each cake.
5. Roll dough around each olive.
6. Roll balls in sesame seed.
7. Bake balls 15-20 minutes until golden.

オリーブ(種なしで唐辛子風味のもの) 24個
ブロックチーズ 130 g
ヴィーガンの場合 オイル大さじ5
ベーキングパウダー 大さじ2
水 大さじ2−4
小麦粉 150g
ごま 20g

  1. オーブンを200℃に温めておく。
  2. チーズをすり下ろす。
  3. チーズとバターと小麦粉を混ぜる。水を加えて生地をまとめる。
  4. 生地を24個に分け、平らに伸ばす。オリーブを一つずつ取る。
  5. オリーブを生地で包み、丸める。
  6. 丸めたものをごまの敷き詰めた上で転がす。
  7. きつね色になるまでオーブンで15−20分焼く。

 

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