Tsubako’s Sake Fruit Salad

Recipe:

150 g unsalted almond
2 oranges
100g  dried pitted prune/plum
100 ml sake
150 g strawberries
4 apricots
2 peaches

1. Cut the dried prune/plum in smaller pieces and soak in sake overnight or 8 hours.

2. Squeeze the juice of the orange.

3. Roughly chop the almond. Put the chopped almond in a frying pan add the orange juice and roast on medium heat until the liquid is evaporated. Roast some more till almond get some colour.

4. Rinse and cut the strawberries and peaches.

5. In a bowl mix all the ingredients and serve.

無塩アーモンド150g
オレンジ2個
種なしプルーンもしくはプラム100g
酒100ml
イチゴ 150g
アプリコット 4個
桃2個

1. プルーンもしくはプラムを細かく刻み、お酒に一晩漬ける.
2. オレンジを搾る
3. アーモンドを荒く砕く。フライパンで乾煎りし、オレンジジュースを入れ、中火で水分が蒸発するまで炒める。アーモンドが少し色付くまで炒める。
4. イチゴと桃を刻み入れる。
5. すべての材料をボールに入れて混ぜる。

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